Monipuolista salibandyn ryhmäliikuntaa lapsille

Uusi harrastus lapselle?

Salibandyseura Konnat ry tarjoaa lapsille monipuolista ja laadukasta salibandyn ryhmäliikuntaa. Salibandy on perinteisesti ollut suosittu lasten liikuntamuoto vuosikaudet.

Salibandy on turvallinen ja edullinen harrastus kaikenikäisille lapsille. Pakollisiksi varusteiksi tarvitaan maila, suojalasit, sisäpelikengät ja salibandyyn soveltuva kevyt vaatetus. Konnissa lajia voi harrastaa vuosina 2008-2017 -syntynyt poika ja tyttö. Harjoituksia järjestetään lajin erikoishallissa Qmax Arenassa kaksi-kolme kertaa viikossa.

Harrastus lapsellesi? Kysymykseen on helppo vastata: salibandy on erinomainen vaihtoehto. Laji on vauhdikasta, iloista ja koukuttavaa liikuntaa lapsille. Kasvatuksellisesta näkökulmasta salibandy antaa lapselle erinomaisia eväitä matkalla kohti aikuisuutta.

Harrastustoiminnan myönteisestä ja suojaavasta vaikutuksesta erityisesti lapselle on monia näyttöjä: miten se tuo elämään sisältöä ja arkeen rytmiä, miten se opettaa käsittelemään erilaisia tunteita, opettaa toimimaan osana ryhmää, kunnioittamaan yhteisiä sääntöjä ja kanssakavereita, jakamaan muiden kanssa ilot ja surut – ja mikä tärkeintä, harrastus ennaltaehkäisee tehokkaasti syrjäytyneisyyttä.

Tutustu alta olevista laatikoista tai sivun yläpalkista Menusta JOUKKUEET-otsikon kautta junioreiden salibandytarjontaan ja mikäli kysymyksiä ilmenee, ota yhteyttä: 0500-733919 tai jukka.tervo@qmax.fi.