E2-pojat kahteen voittoon Peräseinäjoella
konnat-e2-juniorit-seinajoki-salibandy

E2-pojat kahteen voittoon Peräseinäjoella

E2-poikien aluesarjan turnauskiertue rantautui sunnuntaina Peräseinäjoelle, SPV:n isännöimään turnaukseen. Sarjan viidennellä sijalla ollut Konnat kohtasi päivän ensimmäisessä ottelussa kärkipaikkaa hallitsevan isäntäjoukkueen, joka ei päästänyt vastustajaansa helpolla.

Ensimmäinen erä oli maaliton, mutta SPV iski avausmaalin toisessa erässä. Konnat ei tästä hämmentynyt vaan nakutti tilanteeksi nopeasti 1-3. Sitten vuorostaan SPV laukoi kolme maalia putkeen ja tilanne oli yhtäkkiä 4-3. Joukkueet taistelivat voitosta leijonan lailla ja maaliverkot heiluivat vuoron perään molemmissa päissä: 4-4, 5-4, 5-5 ja 6-5.

Konnien 6-6 tasoitus tuli vajaa kaksi minuuttia ennen päätössummeria. Yleisö mylvi ja kannusti omiaan, sykkeet olivat katsomossakin koholla. Ja vain 40 sekuntia edellisestä Werner Hemminki iskee ilmasta pallon maaliin ja lukemiksi 6-7. Viimeisen peliminuutin ajan Konnat sulkivat maalinsa kuoren sisään, eikä SPV päässyt enää rinnalle. Taisteluvoitto Konnille. Pisteet jakautuivat seuraavasti: Peetu Kormano 2+3, Werner Hemminki 2+1, Lauri Lammila 1+0, Juho Setälä 1+0, Elias Mattila 1+0, Juho Suominen 0+1 ja Oleksi Punkari 0+1. Leevi Ikolalle 16 torjuntaa.

Päivän toinen ottelu pelattiin Jalasjärven Jalasta vastaan. Konnat hakivat revanssia alkusarjan ottelusta Ritola-hallissa, jossa Jalas vei voiton maalin erolla. Tällä kertaa Konnat oli vahvempi joukkue. Jalas kaatui luvuin 2-6.

Konnat johti ottelua alusta alkaen, sillä Elias Mattila iski 0-1 maalin agentin lailla ajassa 0:07. Maalivahtien torjunnat (Jalas 30, Konnat 20) kertovat myös siitä, että peliä pelattiin enimmäkseen Jalaksen puolustuspäässä, vaikkakin maaliero repesi tuntuvammaksi vasta kolmannessa erässä. Tehopisteille ylsivät: Peetu Kormano 3+0, Aleksi Elmeranta 1+1, Werner Hemminki 0+2, Elias Mattila 1+0, Oleksi Punkari 1+0, Juho Setälä 0+1 ja Juho Suominen 0+1.

Jalas oli sarjataulukossa kolmantena ennen päivän ottelua, joten tämäkin oli Konnille erittäin makoisa voitto. Päivän onnistumisten myötä joukkueen sijoitus nousi kaksi pykälää kolmanneksi, kun jäljellä on vielä kolme osaturnausta ennen loppuhuipentumaa. Sinne pääsee neljä parasta joukkuetta, joista jokaisen on tehtävä töitä paikkansa eteen. Sarjataulukossa on kuusi joukkuetta vain muutaman pisteen sisällä toisistaan.